Hyggelig bar med plads til alle - beliggende i Brønshøj​

Leder du efter et hyggeligt værtshus med stemning og atmosfære som i de gode, gamle dage? På Gert's Vinstue finder du en hyggelig bar i Brønshøj. Hos os er gæster fra alle steder velkommen til noget skønt at drikke.

Her kommer både ældre og unge, der altid formår at hygge sig sammen i ren harmoni. Uanset om du er ung eller ældre, så kan du med andre ord med fordel kigge forbi vores værtshus og nyde en kold drink lige efter din smag.

​Ud over hyggelige indendørsrammer har vi 6 udendørspladser, når vejret tillader det. Her kan vores gæster sidde ude og hygge sig hele sommeren.​

Gert's Vinstue er således det rette værtshus for dig, der søger en hyggelig stund i stemningsfulde og hyggelige omgivelser. Her kan du få skænket både vin, fadøl, drinks og kaffe, hvad enten det er dag eller aften.

Kunst​

​Gert's Vinstue har en kunstudstilling som skifter med jævne mellemrum i løbet af året. Du kan nyde disse billeder under dit besøg, og skulle du falde for et bilede, så er det i mange tilfælde, muligt at købe billedet direkte af kunstneren.

Pupquiz​

​Vi har Pupquiz med jævne mellemrum, som alle kan tilmelde sig. Det er en god måde at lære andre mennesker at kende.

Kulturforeningen brønshøj

​​Vi har en kulturforening som er tilknyttet Gert's Vinstue, hvor medlemmerne får mange kulturelle oplevelser.